BioCool levert Portacool Luchtkoelers in Nederland, België en de rest van Europa. Klik op een van de modellen voor meer informatie en specificaties over de verschillende modellen. Voor meer informatie, specificieke vragen en prijzen kunt u contact met ons opnemen.

Voor ruimtes tot 84m2

Voor ruimtes tot 104m2

Voor ruimtes tot 190m2

Voor ruimtes tot 290m2

Voor ruimtes tot 523m2

Meer over de portacool mobiele luchtkoelers van biocool

Bent u op zoek naar hoogwaardige kwaliteit mobiele luchtkoeler? Dan bent u bij BioCool aan het juiste adres. BioCool is de leverancier voor energiezuinige en milieubewuste koelsystemen zoals een mobiele koelers, adiabatische koeling, verdampingskoelers en terraskoelers. Wij staan bekend om kwalitatief hoogwaardige producten en klantgerichte service. Wilt u meer te weten komen over de energiezuinige Portacool mobiele koelers? Bekijk dan onze website

DE VOORDELEN VAN PORTACOOL ADIABATISCHE KOELING

De mobiele luchtkoelers van BioCool zijn van het merk Portacool. Portacool maakt gebruik van een uniek verdampingskoeling systeem. Dit systeem heeft als groot voordeel dat het grote open ruimtes op een economische en ecologische manier kan verkoelen. Met een conventioneel aircosysteem is dit vaak te duur of onmogelijk. Maar met de energiezuinige koelers van Portacool wordt het verkoelen van grote ruimtes in één keer mogelijk én een stuk goedkoper. Maar wat is een verdampingskoeling precies? Dip uw vinger eens in een glas water en blaas dan langs de vinger. U voelt dan de koelte die door de verdamping plaatsvindt. Dat is adiabatische koeling. Op dezelfde manier werken de BioCool luchtkoelers.

DE WERKING VAN DE PORTACOOL MOBIELE KOELERS

De mobiele koeler van Portacool is een zelfstandige luchtkoeler waarbij warmte aan de lucht wordt onttrokken door waterverdamping. De gepatenteerde pads (ook wel Küül pads genoemd) zijn essentiële onderdelen in de Portacool units. Deze worden speciaal door Portacool gemaakt van duurzaam gecomprimeerd papier. Het water wordt uit het waterreservoir omhoog gepompt door middel van een waterpomp. In de pads zitten kleine kanaaltjes die door het water nat worden gehouden. De warme lucht wordt door de ventilator direct door de pads heen getrokken. Hierdoor verdampt het water en wordt de lucht gekoeld. De koele lucht wordt vervolgens krachtig uitgeblazen. De speciale Küül pads zorgen ervoor dat de warme lucht 20% extra gekoeld wordt. Door de ingenieuze structuur en plaatsingswijze van de Küül pads worden verontreinigende stoffen uit de doorstromende lucht gefilterd, waardoor de uitgeblazen lucht niet alleen koeler, maar ook veel schoner is.

DE KENMERKEN VAN EEN PORTACOOL

  • Eenvoudig te (ver)plaatsen
  • Lage kosten in aanschaf en gebruik
  • Milieuvriendelijk
  • Geen installatiekosten
  • Watertoevoer via een tuinslang of vulopening
  • Vrijwel onderhoudsvrij en eenvoudig gebruiksgemak
  • Duurzame behuizing van uit-één-stuk gegoten polyethyleen
  • Ideaal voor het verkoelen van grote ruimtes

neem contact op met biocool

Heeft u interesse in de Portacool mobiele luchtkoelers van BioCool? Neem dan contact met ons op via +31 (0)646085777 of per mail naar info@biocool.nl.